Gyártmány
AEG távirányító AKAI távirányító ALIEN távirányító AUDIOSONIC távirányító BEKO távirányító BLAUPUNKT távirányító BOMANN távirányító BUSH távirányító CLASSIC távirányító CLATRONIC távirányító CROWN távirányító DAEWOO távirányító DAYTEK távirányító DELTON távirányító DIGIHOME távirányító DIMARSON távirányító DUAL távirányító ELEKTA távirányító ELTA távirányító EUROSKY távirányító EVELUX távirányító FINLUX távirányító FUNAI távirányító GABA távirányító GRUNDIG távirányító HISENSE távirányító HITACHI távirányító HUMAX távirányító HYUNDAI távirányító IIYAMA távirányító ITT távirányító JAMA távirányító JVC távirányító KENDO távirányító KEYMAT távirányító LAZER távirányító LENCO távirányító LG-GOLDSTAR távirányító LIFETEC távirányító LOEWE távirányító LUXOR távirányító MAGNUM távirányító MATSUI távirányító MEDION távirányító MEGAS távirányító MILLENIUM távirányító MITSUBISHI távirányító NILELINE távirányító NOKIA távirányító NORDMENDE távirányító NOVA távirányító ORION (HUN) távirányító ORION (JAP) távirányító ORION DVD távirányító PANASONIC távirányító PHILIPS távirányító PHOCUS távirányító PROTEK távirányító PROVISION távirányító ROADSTAR távirányító SABA távirányító SAMSUNG távirányító SANYO távirányító SCHNEIDER távirányító SEG távirányító SHARP távirányító SIEMENS távirányító SONY távirányító STRONG távirányító TATUNG távirányító TECHNIKA távirányító TECHWOOD távirányító TELEFUNKEN távirányító THOMSON távirányító TOSHIBA távirányító VENTURER távirányító VESTEL távirányító VIDEOTON távirányító WALTHAM távirányító WATSON távirányító YAMADA távirányító

Információ

Webáruházam segítségével Ön egyszerűen vásárolhat távirányítókat.

A webáruház termékei nem univerzális távirányítók! Univerzális távirányítókkal nem foglalkozom, a bizonytalan működés, a bonyolult beállítás, a nehézkes kezelés és általában a rossz minőség miatt! Kérem, hogy univerzális távirányítókkal kapcsolatban különböző kérdésekkel és kódokkal ne keressenek! Ennek pontosabb miértje az „Univerzális” menüpont alatt olvasható.

A webáruházban olcsó és minőségi termékekkel is találkozik.
Ez a webáruház a vásárlókat sokszor megtévesztő vagy indokolatlanul becsalogató akciókat soha nem fog tartani!

A legegyszerűbben a készüléke hátlapján megtalálható modell vagy típusszámmal keresheti meg a megfelelő távirányítót. A távirányítókon is gyakran szerepelnek típusszámok. Ezek alapján is kereshet. A keresőmezőbe ezeket az adatokat beütve, a felkínált lehetőségek közül választhat. Amennyiben több hasonló nevű cikk szerepelne az adatbázisban, úgy ezeket átnézve találhatja meg a megfelelőt. A távirányító rajzokon vagy fényképeken általában az utángyártott távirányítók szerepelnek. A webáruházban a különböző gyártmányok alatt található képeknél a készülék modellszáma vagy a távirányító típusa szerepel.
Az eredeti távirányító képe a pontosabb és egyértelműbb azonosítást segíti. A mellette lévő leírásnál találhatja meg, hogy az adott távirányító milyen változatban kapható a webáruházban.

Az eredeti távirányító pótlása nem mindig oldható meg gyári eredeti távirányítóval! Tájékozódjon az alábbi lehetőségekről!

Gyári eredeti távirányító: pontosan olyan, mint a készülékéhez a vétel során mellékelt távirányító.
A legtöbbször drágábbak és nehezebben beszerezhetőek, mint az utángyártott típusok, de néhány esetben viszont mással nem lehet őket pótolni. Sok kifutott típust már egyáltalán nem lehet beszerezni. Talán a "fogyasztói társadalom" az oka, hogy az eredeti távirányítók és a hozzájuk tartozó készülékek minősége sokat romlott az elmúlt évek során. Tapasztalatom szerint az újabb keletű eredeti SONY, PANASONIC, SAMSUNG, LG távirányítók is alig 3-4 évet működnek hibátlanul. A GRUNDIG, DAEWOO, THOMSON és a többi NONAME távirányítók pedig ennél is rövidebb ideig bírják. Természetesen a nem megfelelő használat tovább rövidítheti az élettartamukat. A javításuk a gumitasztatúra elkopása után nem megoldható. Külön alkatrészt, gumilapot, elem fedőlapot, házat nem lehet hozzájuk kapni.
Sok esetben kisebb kompromisszumokkal sokkal olcsóbb megoldást tudok kínálni. Ennek az alapja az, hogy szinte soha nem használják ki a távirányító összes lehetőségét. Sokszor a TV távirányítójának csak pár gombját használják, mivel a TV-hez valamilyen beltéri egység van hozzákötve, amely rendelkezik szintén távirányítóval. Ilyenkor a TV készülék tulajdonképpen monitorként működik. Természetesen a felkínált olcsóbb megoldás is legalább 90%-ban tudja az eredeti távirányító funkcióit. A menü tökéletes működése minden esetben benne van.

Utángyártott távirányító eredeti kivitelben: a gyári eredeti távirányítóval megegyező kinézetű.
A működésük és használatuk így teljesen egyértelmű. Sajnos a minősége alatta marad az eredeti távirányítónak, de az ára kompenzálja ezt. A legtöbb ilyen távirányító 2800,-Ft. Olcsóságuk miatt közkedveltek. Feltöltésük folyamatban van.

Utángyártott távirányító: teljesen más kinézetű mint az eredeti, de tökéletesen kompatibilis vele.
Kifejezetten az eredeti távirányító kiváltására szolgál. Nem igényel beállítást vagy beprogramozást. Az elemek polaritáshelyes behelyezése után azonnal működőképes. Az utángyártott távirányító formájában és a gombok elrendezésében eltér az eredetitől. A gombok funkciói viszont természetesen egyeznek vele. Az utángyártott típusokon néha több nyomógomb található, de ezeknek nem lesz jelentőségük a működés szempontjából. A távirányító működéséhez 2 darab mikroceruza (AAA-s) elem szükséges. Ezek a távirányítók egyébként nagyon megbízhatóak. Létezik ugyan más gyártók által készített utángyártott változatok, de azok minőségileg vagy kezelhetőség szempontjából kedvezőtlenebbek ezeknél.

Készített, illetve legyártott távirányító: teljesen más kinézetű mint az eredeti, de tökéletesen kompatibilis vele.
Olyan eredeti távirányítókat, amelyeket pillanatnyilag semmilyen más távirányítóval nem lehet pótolni, egy speciálisan átalakított távirányítóból elkészítem az eredeti funkciókkal és lehetőség szerint az eredetihez közelítő szimbólumokkal, illetve feliratokkal. Gyakorlatilag egy utángyártott távirányító némi hardveres és teljes szoftveres átalakítása révén oldható meg. Ezt csak akkor tudom megtenni, ha az eredeti távirányító adataival már rendelkezem. A készített távirányító gyors megvalósításában egy működőképes mintatávirányító felkutatása (környezet, internet) szinte nélkülözhetetlen. A meglévő még használható távirányítója jeleit is célszerű elraktározni a számítógépen, egy későbbi esetleges felhasználás végett. Erre Önnek akkor lehet nagy szüksége, ha viszonylag ritka, egyedi vagy nem Magyarországon forgalmazott készülékhez kellene majd pótolnia a távirányítót. Egyedi igény szerint is készítek a megadott specifikációknak megfelelő távirányítót. Az ár általában 7200-10000 forint között van, ritkábban drágább. Az egyedi igények alapján készített távirányítók árai darabszám függőek.

Amennyiben személyesen fárad be, lehetőség szerint hozza magával készüléke dokumentációját!

Az eredeti és a minőségi utángyártott távirányítókra 1 év garancia jár.

Vásárlását előre is köszönöm.

 

A cég neve: IR-99 Betéti társaság
A cég székhelye: 1056 Budapest, Molnár u. 27.
A cég elérhetősége: 06-1-338-3160
A cég e-mail címe: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
A cég cégjegyzékszáma: 01-06-722878/3
A cég adószáma: 20299013-1-41
Bejegyző: Fővárosi Bíróság Cégbírósága 1051 Budapest Nádor u. 28.

Adatvédelmi nyilvántartási száma: folyamatban…
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: MediaCenter Hungary Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 6000 Kecskemét, Sosztakovics u. 3. II/6
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.mediacenter.hu
A tárhely-szolgáltató telefonszáma: 06-76-506-618

Módosítás: (2015. december 17. csütörtök, 23:08)

 
Termék keresése

Bejelentkezés

Bevásárló kosár
VirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.